Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru crap cu nuci si stafide:
- 1 crap de 1,5-2 kg curatat de cap si intestine
- 2 oua
- 200 gr nuci
- 100 g stafide
- 3 cepe
- sare si piper
- menta, salvie
- cateva frunze de varza
- 2 rosii
Mod de preparare necesare pentru crap cu nuci si stafide:
Se curata pestele si se freaca cu sare, piper, menta si salvie. Apoi se inveleste in folie si se lasa peste noapte, la frigider.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei, apoi, cand e sticloasa, se adauga nucile zdrobite, stafidele, 1 lingurita piper, 2 lingurite sare si se amesteca bine.
Se caleste totul inca 4-5 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga ouale, amestecand bine pana se obtine o pasta omogena.
Se asaza pe un pat de varza si rosii, iar in capat se infige un sfert de mar si se baga la cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute.
Se scoate pe un platou, se portioneaza si se serveste cald, cu o garnitura de legume sau cartofi. Se poate servi stropit cu lamaie.
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?