Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru rulada cu carne:
- 500 g de bacon
- 300 g carne tocata de pui
- 200 g ciuperci proaspete
- un praz
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare rulada cu carne:
Baconul se taie in faii. Pentru a se taia bine, bucata de bacon se lasa pentru 30 de minute on congelator. Din faiile de bacon se impleteste un covoras dreptunghiular.
Se spala ciupercile si prazul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga carnea tocata, ciupercile si prazul si se lasa pana se inalbeste. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa se racesca, apoi se adauga cele 2 oua, se amesteca bine si se ininde peste covorasul din bacon. Se ruleaza cu grija covorasul de bacon, se fixeaza cu scobitori si se introduce in cuptorul preincalzit, 50 de minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară