O reteta delicoasa si foarte consistenta.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru rulada cu carne:

  • 500 g de bacon
  • 300 g carne tocata de pui
  • 200 g ciuperci proaspete
  • un praz
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare rulada cu carne:

Baconul se taie in faii. Pentru a se taia bine, bucata de bacon se lasa pentru 30 de minute on congelator. Din faiile de bacon se impleteste un covoras dreptunghiular.
Se spala ciupercile si prazul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga carnea tocata, ciupercile si prazul si se lasa pana se inalbeste. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa se racesca, apoi se adauga cele 2 oua, se amesteca bine si se ininde peste covorasul din bacon. Se ruleaza cu grija covorasul de bacon, se fixeaza cu scobitori si se introduce in cuptorul preincalzit, 50 de minute.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu carne.