Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui umplut:
- 1 pui(din comert)
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 cutii de ciuperci
- 3 ardei grasi (de diferite culori)
- afumatura de orice natura(nu va zgarciti caci asta de gust)
- condimente pentru carne(delicat, boia dulce, cimbru)
- 3 oua fierte taiate feliute
- marar
Mod de preparare pui umplut:
Compozitia cu care se umple pului:
Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercile se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.
Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata, atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.
Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.
Puiul se asaza in tava, dupa care se adauga cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5 h.
O reteta propusa de: fizica barbu nicoleta (garbo220468)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”