Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui umplut:
- 1 pui(din comert)
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 cutii de ciuperci
- 3 ardei grasi (de diferite culori)
- afumatura de orice natura(nu va zgarciti caci asta de gust)
- condimente pentru carne(delicat, boia dulce, cimbru)
- 3 oua fierte taiate feliute
- marar
Mod de preparare pui umplut:
Compozitia cu care se umple pului:
Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercile se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.
Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata, atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.
Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.
Puiul se asaza in tava, dupa care se adauga cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5 h.
O reteta propusa de: fizica barbu nicoleta (garbo220468)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă