Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui umplut:
- 1 pui(din comert)
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 cutii de ciuperci
- 3 ardei grasi (de diferite culori)
- afumatura de orice natura(nu va zgarciti caci asta de gust)
- condimente pentru carne(delicat, boia dulce, cimbru)
- 3 oua fierte taiate feliute
- marar
Mod de preparare pui umplut:
Compozitia cu care se umple pului:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercile se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.
Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata, atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.
Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.
Puiul se asaza in tava, dupa care se adauga cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5 h.
O reteta propusa de: fizica barbu nicoleta (garbo220468)
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie