Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ardei umpluti cu cartofi:
- 1 kg cartofi
- 8 ardei grasi medii
- 2 cepe medii
- 3 linguri cu varf de pasta de tomate
- ulei
- sare si piper
Mod de preparare ardei umpluti cu cartofi:
Se pune uleiul la incins dupa ce s-a incins se pune ceapa tocata marunt, iar cand este ceapa calita se pune si pasta de tomate se mai lasa la foc cca.2-3 min. Se spala cartofii si se pun la fiert cu coaja. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja, se paseaza fiecare cartof cu furculitase sareaza dupa gust,se pune prajeala, piperul si se amesteca bine toata compozitia. Se umplu ardeii spalati si curatati de seminte. Se asaza ardeii umpluti intr-o tava unsa cu ulei. Se da la cuptor cam 40-45min. si din cand in cand se mai sucesc ca sa se rumeneasca pe toate partile.
O reteta propusa de: costina camelia stoica (garbo238938)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?