Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata fondente:
- faina 150g
- zahar 150g
- miez de nuca 150g
- unt 60g
- ciocolata fondente 80g
- 6 oua
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare prajitura cu ciocolata fondente:
Se separa galbenusurile de albusuri, se bat cu zahar. Se adauga albusurile( trebuie sa devina spuma), faina, praful de copt, untul(moale), nucile si ciocolata maruntite. Se pun intr-o tava rotunda tapetata, se da la foc pentru 35-40 minute la temperatura de 175 grade.
Pofta buna!
O reteta propusa de: adela popa (adele68)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !