Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata fondente:
- faina 150g
- zahar 150g
- miez de nuca 150g
- unt 60g
- ciocolata fondente 80g
- 6 oua
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare prajitura cu ciocolata fondente:
Se separa galbenusurile de albusuri, se bat cu zahar. Se adauga albusurile( trebuie sa devina spuma), faina, praful de copt, untul(moale), nucile si ciocolata maruntite. Se pun intr-o tava rotunda tapetata, se da la foc pentru 35-40 minute la temperatura de 175 grade.
Pofta buna!
O reteta propusa de: adela popa (adele68)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!