Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata fondente:
- faina 150g
- zahar 150g
- miez de nuca 150g
- unt 60g
- ciocolata fondente 80g
- 6 oua
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare prajitura cu ciocolata fondente:
Se separa galbenusurile de albusuri, se bat cu zahar. Se adauga albusurile( trebuie sa devina spuma), faina, praful de copt, untul(moale), nucile si ciocolata maruntite. Se pun intr-o tava rotunda tapetata, se da la foc pentru 35-40 minute la temperatura de 175 grade.
Pofta buna!
O reteta propusa de: adela popa (adele68)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei