O prajitura excelenta cu nuca si ciocolata.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata fondente:

  • faina 150g
  • zahar 150g
  • miez de nuca 150g
  • unt 60g
  • ciocolata fondente 80g
  • 6 oua
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare prajitura cu ciocolata fondente:

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat cu zahar. Se adauga albusurile( trebuie sa devina spuma), faina, praful de copt, untul(moale), nucile si ciocolata maruntite. Se pun intr-o tava rotunda tapetata, se da la foc pentru 35-40 minute la temperatura de 175 grade.

Pofta buna!

O reteta propusa de: adela popa (adele68)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu ciocolata fondente.