Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru paine cu broccoli:
- 375 g unt topit
- 600 g broccoli
- 350 g faina
- 8 oua
- 80 g zahar
- 5 g praf de copt
- 4 g sofran
- sare
- unt pentru uns tava
Mod de preparare paine cu broccoli:
Se lasa ouale la temperatura camerei 3-5 ore. Dupa acest timp, topim untul si adaugam ouale, unul cate unul. Amestecam faina cu praful de copt, sarea, zaharul, sofranul si rasturnam peste compozitia cu unt si oua. Omogenizam. Broccoli se spala si se pune in apa clocotita cu sare si se aduce la fierbere. Se scoate broccoli, se pune sub jet de apa rece si se usuca cu ajutorul unui servetel. Ungem cu unt forma in care vom coace painea. Umplem forma cam cu 2/3 din aluat. Asezam apoi pe mijloc broccoli. Punem apoi restul de aluat peste broccoli. Se coace in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 45 de minute. Cand este gata, se scoate si se lasa sa se raceasca in forma, apoi se scoate.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri