Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru paine cu broccoli:
- 375 g unt topit
- 600 g broccoli
- 350 g faina
- 8 oua
- 80 g zahar
- 5 g praf de copt
- 4 g sofran
- sare
- unt pentru uns tava
Mod de preparare paine cu broccoli:
Se lasa ouale la temperatura camerei 3-5 ore. Dupa acest timp, topim untul si adaugam ouale, unul cate unul. Amestecam faina cu praful de copt, sarea, zaharul, sofranul si rasturnam peste compozitia cu unt si oua. Omogenizam. Broccoli se spala si se pune in apa clocotita cu sare si se aduce la fierbere. Se scoate broccoli, se pune sub jet de apa rece si se usuca cu ajutorul unui servetel. Ungem cu unt forma in care vom coace painea. Umplem forma cam cu 2/3 din aluat. Asezam apoi pe mijloc broccoli. Punem apoi restul de aluat peste broccoli. Se coace in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 45 de minute. Cand este gata, se scoate si se lasa sa se raceasca in forma, apoi se scoate.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”