Iata o reteta de crema de zahar ars foarte aromata datoria zaharului vanilat bourbon!
Timp de preparare: 80 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru crema de zahar ars:
- 500 ml lapte
- 5 oua
- 6 lg zahar
- zahar vanilat bourbon
- un praf de sare
- zahar pentru caramel
Mod de preparare crema de zahar ars:
Se topeste zaharul pana capata o culoare aramie cu care imbracam formele. Separat, preparam compozitia astfel: ouale, zaharul si zaharul vanilat bourbon (contine pastaie de vanilie macinata) se mixeaza pana ce se dizolva tot zaharul. Adaugam laptele, amestecam bine si turnam compozitia in formele pregatite. Se asaza intr-o tava in care am turnat apa fierbinte si se tine la cuptor pana ce s-a inchegat bine. Dupa ce s-a racit o rasturnam pe un platou.
Se poate prepara si intr-o forma mare.
O reteta propusa de: carp loredana (lorynov2169)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!