13 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare 27 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Un desert la indemana tuturor.

Iata o reteta de crema de zahar ars foarte aromata datoria zaharului vanilat bourbon!

Timp de preparare: 80 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru crema de zahar ars:

  • 500 ml lapte
  • 5 oua
  • 6 lg zahar
  • zahar vanilat bourbon
  • un praf de sare
  • zahar pentru caramel

Mod de preparare crema de zahar ars:

Se topeste zaharul pana capata o culoare aramie cu care imbracam formele. Separat, preparam compozitia astfel: ouale, zaharul si zaharul vanilat bourbon (contine pastaie de vanilie macinata) se mixeaza pana ce se dizolva tot zaharul. Adaugam laptele, amestecam bine si turnam compozitia in formele pregatite. Se asaza intr-o tava in care am turnat apa fierbinte si se tine la cuptor pana ce s-a inchegat bine. Dupa ce s-a racit o rasturnam pe un platou.
Se poate prepara si intr-o forma mare.


O reteta propusa de: carp loredana (lorynov2169)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri