Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc

12:01, 11 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare16 share-uri

O reteta deosebita de peste cu avocado, branza feta si busuioc.

Timp de preparare: 30-40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru peste cu avocado, branza feta si busuioc:

  • 1kg file peste alb (pangasius)
  • 1 avocado
  • 250 g branza feta
  • 200 g smantana
  • 250 g rosii cherry
  • busuioc proaspat
  • sare si piper
  • putin ulei de masline pentru uns tava

Mod de preparare peste copt cu avocado, branza feta si busuioc:

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

Se unge tava cu putin ulei, se asaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se asaza deasupra pestelui, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se asaza si ele in tava.
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri