Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste cu avocado, branza feta si busuioc:
- 1kg file peste alb (pangasius)
- 1 avocado
- 250 g branza feta
- 200 g smantana
- 250 g rosii cherry
- busuioc proaspat
- sare si piper
- putin ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare peste copt cu avocado, branza feta si busuioc:
Se unge tava cu putin ulei, se asaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se asaza deasupra pestelui, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se asaza si ele in tava.
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?