Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste cu avocado, branza feta si busuioc:
- 1kg file peste alb (pangasius)
- 1 avocado
- 250 g branza feta
- 200 g smantana
- 250 g rosii cherry
- busuioc proaspat
- sare si piper
- putin ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare peste copt cu avocado, branza feta si busuioc:
Se unge tava cu putin ulei, se asaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se asaza deasupra pestelui, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se asaza si ele in tava.
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei