Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste cu avocado, branza feta si busuioc:
- 1kg file peste alb (pangasius)
- 1 avocado
- 250 g branza feta
- 200 g smantana
- 250 g rosii cherry
- busuioc proaspat
- sare si piper
- putin ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare peste copt cu avocado, branza feta si busuioc:
Se unge tava cu putin ulei, se asaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se asaza deasupra pestelui, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se asaza si ele in tava.
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.