Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste cu avocado, branza feta si busuioc:
- 1kg file peste alb (pangasius)
- 1 avocado
- 250 g branza feta
- 200 g smantana
- 250 g rosii cherry
- busuioc proaspat
- sare si piper
- putin ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare peste copt cu avocado, branza feta si busuioc:
Se unge tava cu putin ulei, se asaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se asaza deasupra pestelui, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se asaza si ele in tava.
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!