12:01, 9 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare17 share-uri

O reteta de aperitiv savuroasa care se poate consuma atat in post cat si in afara lui, singura diferenta fiind maioneza cu care se asezoneaza.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de telina cu mar:

Pentru salata :

Citeste si:
Desigual celebrează autenticitatea și orașul Tokyo în noua colecție...
Desigual celebrează...
  • 3 mere acrisoare rase
  • 1 telina mare rasa
  • apa
  • otet
  • maioneza

Pentru maioneza:

  • o punga pufuleti de porumb (150 g)
  • 150 g ulei
  • 3 linguri suc de lamaie
  • o lingura mustar dulce
  • sare

Mod de preparare salta de telina cu mar:

Citeste si:
De International Chefs Day, Nestlé promovează gătitul împreună cu...
De International Chefs Day,...

Se opareste telina rasa cu marul ras in apa cu otet. Apoi se scurge si se da deoparte. Putem folosi maioneza vegetala din comert, dar eu nu sunt adepta ei asa ca prefer sa fac maioneza de post din pufuleti. Se inmoaie pufuletii in apa calduta, apoi se amesteca pana devin o pasta omogena. Se adauga apoi mustar, sare, zeama de lamaie si se incorporeaza ulei. Dupa ce maioneza este gata, se amesteca cu marul si telina oparite si scurse. Se decoreaza dupa cum doreste fiecare




O reteta propusa de: simona simona (sims)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri