Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg praz
- 0,5 kg andive
- un borcan mic de maioneza
- 1 lamaie
- sare si piper
Mod de preparare:
Se spala si se taie rondele prazul si andivele, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga zeama de la o lamaie, dupa gust si se adauga 2 - 6 lingurite de maioneza, dupa care se amesteca bine.
O reteta propusa de: Cris Crisstyn (crisstyn2004)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana