Caldura, stresul oboseala de zi cu zi si orele putine de somn ne epuizeaza sursele energetice. Cum cu fiecare zi avem asteptari tot mai mari de la noi insine, lipsa energei se face simtita tot mai acut. Multi oameni acuza adinamia care ii cuprinde, starea de oboseala si scaderea capacitatii de concentrare.
Mierea de albine si propolisul. Acestea sunt alimente minune ce nu numai ca reechilibreaza starea generala a organismului, dar au si efecte vindecatoare sau de protectie privind unele patologii.

Ar mai trebui sa amintim de proteine si continutul lor de aminoacizi. Acestea pot fi obtinute din carne slaba de pui sau peste, din oua etc. Insa digestia lor este putin greoaie, efectele echilibrante asupra sistemului energetic al organismului fiind vizibile in timp si de asemenea pentru obtinerea acestor efecte trebuie ca intregul regim alimentar sa fie unul sanatos, fara excese. Preparatele culinare nu trebuie sa fie complexe, ci cat mai simple, spre exemplu pui la gratar fara condimente, eventual doar cu sare.


Un articol de Iulia D.

sursa: www.healthy.ro

Citeste pe Healthy :

Mamografie sau ecografie mamara?

Alternative nechirurgicale la lipoaspiratie

Totul despre tratamentul cu toxina botulinica

Progresia glaucomului poate fi stopata
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri