- 1 kg de ceapa
- 6-7 vinete
- 3 kg de rosii
- 250 ml de ulei
- 45-50 de gogosari
- foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se taie in feliute subtiri si se caleste in ulei pana se ingalbeneste. Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Dupa aceasta se toaca bine.
Gogosarii se coc si ei, se curata de pielita se indeparteaza semintele si se maruntesc.
Intr-o alta cratita se pun la rumenit si gogosarii, se pune si ceapa calita, vinetele, rosiile fierte si date printr-o sita (exact cum se procedea la bulion).
Se pune sare dupa gust, cateva boabe de piper si 4-5 foi de dafin.
Se lasa sa fiarba la foc mic. Compozitia se pune in borcane, de preferat mai mici, se pune putin ulei desupra, se astupa foarte bine si se fierbe la bain marie. Nu uita sa invelesti borcanele in carpe.
Se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. Borcanele se tin in vas inca 12 ore si apoi se pun la pastrat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară