- 10 rosii
- carne de pui fiarta
- 4 ciuperci
- sare
- piper
- pu�in o�et
- maioneza
Mod de preparare
Rosiile se scobesc, se presara cu putina sare si piper si se lasa deoparte sa se scurga.
Se taie marunt carnea de pui fiarta, se amestec� cu maioneza, se adauga cateva ciuperci taiate in felii si fierte in prealabil in apa cu sare.
Se umplu rosiile, se pune peste fiecare o felie de ciuperca .
Se poate decora cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare