- 10 rosii
- carne de pui fiarta
- 4 ciuperci
- sare
- piper
- pu�in o�et
- maioneza
Mod de preparare
Rosiile se scobesc, se presara cu putina sare si piper si se lasa deoparte sa se scurga.
Se taie marunt carnea de pui fiarta, se amestec� cu maioneza, se adauga cateva ciuperci taiate in felii si fierte in prealabil in apa cu sare.
Se umplu rosiile, se pune peste fiecare o felie de ciuperca .
Se poate decora cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară