IN ACEST ARTICOL:
Din aceasta saptamana vei putea gasi pe Delly si retete postate pe bloguri. Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul doamnei Dorin Isabela.
Din aceasta saptamana vei putea gasi pe Delly si retete postate pe bloguri. Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul domnisoarei Dobrin Isabela.

Si tu poti avea propriul blog pe Delly. Da click aici si scrie si tu in blogul tau.


Ingrediente:


  • 1 ananas bine copt
  • miere de albine, cat vreti voi de dulce
  • scortisoara
  • frisca
Mod de preparare


Curatam ananasul de coaja



Il taiem in patru si ii scoatem cotoarul



Eu am facut doar 2 bucati de ananasul, restul i l-am lasat lu Alin sa-l manace asa "nature"
Asa, le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi




Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun



Acoperim cu o folie si dam la rece sa se marineze.
Eu am lasat juma' de ora ca nu mai puteam de pofta



Cat sta la rece, batem niste frisca lichida pe care o indulcim cu miere



Ungem grill-ul cu doua picaturi de ulei, il icingem bine si "frigem" ananasul.
Nu prea mult cateva minute.
Din cand in cand il mai stropim cu zeama care a lasat in castron.



Pana prinde o culoare frumoasa, cam asa.



Si gata dulcele!
Serviti-l imediat cu un smoc de frisca langa
Nici nu va mai zic ce gust are, va las pe voi sa-l descoperiti



Autoare: Dobrin Isabela

Isabela este pasionata de domeniul culinar si acest lucru o dovedeste blogul ei. Tocmai de aceea am ales sa incepem cu prezentarea unei retete publicate pe acest blog.

Contactati-ne, spuneti-ne daca aveti blog culinar si retetele pot fi preluate si prezentate pe site.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri