Si tu poti avea propriul blog pe Delly. Da click aici si scrie si tu in blogul tau.
Ingrediente:
- 1 ananas bine copt
- miere de albine, cat vreti voi de dulce
- scortisoara
- frisca
Curatam ananasul de coaja
Il taiem in patru si ii scoatem cotoarul
Eu am facut doar 2 bucati de ananasul, restul i l-am lasat lu Alin sa-l manace asa "nature"
Asa, le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi
Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun
Acoperim cu o folie si dam la rece sa se marineze.
Eu am lasat juma' de ora ca nu mai puteam de pofta
Cat sta la rece, batem niste frisca lichida pe care o indulcim cu miere
Ungem grill-ul cu doua picaturi de ulei, il icingem bine si "frigem" ananasul.
Nu prea mult cateva minute.
Din cand in cand il mai stropim cu zeama care a lasat in castron.
Pana prinde o culoare frumoasa, cam asa.
Si gata dulcele!
Serviti-l imediat cu un smoc de frisca langa
Nici nu va mai zic ce gust are, va las pe voi sa-l descoperiti
Autoare: Dobrin Isabela
Isabela este pasionata de domeniul culinar si acest lucru o dovedeste blogul ei. Tocmai de aceea am ales sa incepem cu prezentarea unei retete publicate pe acest blog.
Contactati-ne, spuneti-ne daca aveti blog culinar si retetele pot fi preluate si prezentate pe site.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară