- 1 kg de urzici
- 2 catei de usturoi
- 200 ml de smantana
- 2 galbenusuri
- 100 g orez
- otet
Mod de preparare
Uzicile se curata si se oparesc. Se pune la fiert apa intr-o oala si cand da in fiert se pun urzicile si orezul. Dupa ce au fiert se pune sarea, piperul si putin otet.
Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se toarna in supa amestecand.
Aceasta supa este foarte buna rece.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?