- 500 g cartofi
- 1-2 cepe
- 1 castravete acru
- 2 oua fiert tare
- 2–3 linguri ulei
- 1 rosie
- otet (dup� gust)
- sare
Mod de preparare
Dupa ce se spala bine cartofii, se fierb si apoi se curata de coaja.
Se lasa intr-o parte sa se raceasca.
Se taie in felii mici si se amesteca cu putina sare, cu ceapa taiata si ea in felii sub�iri, cu feliile de castravete, otet si ulei.
Se pune totul intr-un castron si se adauga ouale si feliile de rosii.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă