- 500 g cartofi
- 1-2 cepe
- 1 castravete acru
- 2 oua fiert tare
- 2–3 linguri ulei
- 1 rosie
- otet (dup� gust)
- sare
Mod de preparare
Dupa ce se spala bine cartofii, se fierb si apoi se curata de coaja.
Se lasa intr-o parte sa se raceasca.
Se taie in felii mici si se amesteca cu putina sare, cu ceapa taiata si ea in felii sub�iri, cu feliile de castravete, otet si ulei.
Se pune totul intr-un castron si se adauga ouale si feliile de rosii.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară