- 500 g cartofi
- 1-2 cepe
- 1 castravete acru
- 2 oua fiert tare
- 2–3 linguri ulei
- 1 rosie
- otet (dup� gust)
- sare
Mod de preparare
Dupa ce se spala bine cartofii, se fierb si apoi se curata de coaja.
Se lasa intr-o parte sa se raceasca.
Se taie in felii mici si se amesteca cu putina sare, cu ceapa taiata si ea in felii sub�iri, cu feliile de castravete, otet si ulei.
Se pune totul intr-un castron si se adauga ouale si feliile de rosii.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare