- 500-600 g de peste
- 120 g slanina
- 30 g unt
- 2 cepe
- 3 rosii
- ½ lingurita de sofran
- piper
- sare
- 250 g orez
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune unt si se lasa sa se topeasca. Se adauga slanina taiata si mici bucatele si 2 cepe, taiate si ele marunt.
Cand ceapa incepe sa prinda o culoare aurie se adauga pestele taiat in prealabil in bucati potrivite.
Dupa ce se prajesc pe ambele parti se scot si se tin undeva la cald.
In aceeasi cratita se adauga sare, piper, sofran si rosiile taiate in cubulete.
Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora. Se adauga apoi bucatile de peste, se mai lasa putin sa fiarba si se poate servi cu orez fiert.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă