Peste cu orez

12:05, 27 Mai 2008 publicat în Mancare sanatoasa

Incearca sa pregatesti peste cu orez pentru cei dragi.
Ingrediente

  • 500-600 g de peste
  • 120 g slanina
  • 30 g unt
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • ½ lingurita de sofran
  • piper
  • sare
  • 250 g orez


Mod de preparare


Intr-o cratita se pune unt si se lasa sa se topeasca. Se adauga slanina taiata si mici bucatele si 2 cepe, taiate si ele marunt.
Cand ceapa incepe sa prinda o culoare aurie se adauga pestele taiat in prealabil in bucati potrivite.
Dupa ce se prajesc pe ambele parti se scot si se tin undeva la cald.
In aceeasi cratita se adauga sare, piper, sofran si rosiile taiate in cubulete.

Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora. Se adauga apoi bucatile de peste, se mai lasa putin sa fiarba si se poate servi cu orez fiert.

Pofta buna!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri