- 500-600 g de peste
- 120 g slanina
- 30 g unt
- 2 cepe
- 3 rosii
- ½ lingurita de sofran
- piper
- sare
- 250 g orez
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune unt si se lasa sa se topeasca. Se adauga slanina taiata si mici bucatele si 2 cepe, taiate si ele marunt.
Cand ceapa incepe sa prinda o culoare aurie se adauga pestele taiat in prealabil in bucati potrivite.
Dupa ce se prajesc pe ambele parti se scot si se tin undeva la cald.
In aceeasi cratita se adauga sare, piper, sofran si rosiile taiate in cubulete.
Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora. Se adauga apoi bucatile de peste, se mai lasa putin sa fiarba si se poate servi cu orez fiert.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară