- 700-800 g de file de ton rosu
- 7 lamai
- 1 ardei iute
- 6 catei de usturoi
- 2-3 banane
- ananas
Initial se pregateste o marinata din sucul lamailor, ardeiul iute tocat si usturoiul bine pisat.
Tonul se taie in mici bucatele si se acopera cu marinata. Dupa ce se amesteca se acopera cu un capac si se lasa la frigider timp de 3-4 ore.
Se serveste cu felii de ananas si de banana. De asemenea pe deasupra se pune si zeama de lamaie.
Pofta buna!
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.