- 700-800 g de file de ton rosu
- 7 lamai
- 1 ardei iute
- 6 catei de usturoi
- 2-3 banane
- ananas
Initial se pregateste o marinata din sucul lamailor, ardeiul iute tocat si usturoiul bine pisat.
Tonul se taie in mici bucatele si se acopera cu marinata. Dupa ce se amesteca se acopera cu un capac si se lasa la frigider timp de 3-4 ore.
Se serveste cu felii de ananas si de banana. De asemenea pe deasupra se pune si zeama de lamaie.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.