- 12 felii de paine
- 350 ml lapte
- 50 g unt
- 6 linguri de zahar
- 5 oua
- 2-3 linguri de nuci taiate marunt
- 50 g stafide
Mod de preparare
Intr-un vas se pune lapte si se adauga si feliile de paine ca sa se inmoaie. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se pun stafidele, nucile si untul peste oua. Se adauga apoi painea si dupa ce se amesteca foarte bine se adauga si albusurile batute spuma. Budinca se pregateste pe baie de aburi aproximativ 45 de minute.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana