- 12 felii de paine
- 350 ml lapte
- 50 g unt
- 6 linguri de zahar
- 5 oua
- 2-3 linguri de nuci taiate marunt
- 50 g stafide
Mod de preparare
Intr-un vas se pune lapte si se adauga si feliile de paine ca sa se inmoaie. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se pun stafidele, nucile si untul peste oua. Se adauga apoi painea si dupa ce se amesteca foarte bine se adauga si albusurile batute spuma. Budinca se pregateste pe baie de aburi aproximativ 45 de minute.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară