- 12 felii de paine
- 350 ml lapte
- 50 g unt
- 6 linguri de zahar
- 5 oua
- 2-3 linguri de nuci taiate marunt
- 50 g stafide
Mod de preparare
Intr-un vas se pune lapte si se adauga si feliile de paine ca sa se inmoaie. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se pun stafidele, nucile si untul peste oua. Se adauga apoi painea si dupa ce se amesteca foarte bine se adauga si albusurile batute spuma. Budinca se pregateste pe baie de aburi aproximativ 45 de minute.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?