Ingrediente
- 350 de grame branza
- 100 g unt
- jumatate de lingurita de boia dulce
- un varf de cutit de chimen pisat
- ceapa
- sare dupa gust
Mod de preparare
Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu untul, cu chimenul, sare si boia.
Ceapa se adauga daca se doreste si ea taiata marunt.
Se poate decora cu rosii si ardei grasi.
Un preparat usor de facut si delicios in acelasi timp!
Pofta buna!
Tu ce preparate cu branza cunosti? Da click aici si trimite retetele tale!
Va recomandam si urmatoarele articole:
Pandispan pufos
Prajiturele cu scortisoara
Perisoare dietetice
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana