Ingrediente
- 350 de grame branza
 - 100 g unt
 - jumatate de lingurita de boia dulce
 - un varf de cutit de chimen pisat
 - ceapa
 - sare dupa gust
 
Mod de preparare 
 
 Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu untul, cu chimenul, sare si boia. 
 Ceapa se adauga daca se doreste si ea taiata marunt. 
 Se poate decora cu rosii si ardei grasi. 
 
 Un preparat usor de facut si delicios in acelasi timp! 
 
 Pofta buna!
 
 Tu ce preparate cu branza cunosti? Da click aici si trimite retetele tale!
 
 Va recomandam si urmatoarele articole:
 
 Pandispan pufos
 
 Prajiturele cu scortisoara
 
 Perisoare dietetice
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei