Ingrediente
- 350 de grame branza
- 100 g unt
- jumatate de lingurita de boia dulce
- un varf de cutit de chimen pisat
- ceapa
- sare dupa gust
Mod de preparare
Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu untul, cu chimenul, sare si boia.
Ceapa se adauga daca se doreste si ea taiata marunt.
Se poate decora cu rosii si ardei grasi.
Un preparat usor de facut si delicios in acelasi timp!
Pofta buna!
Tu ce preparate cu branza cunosti? Da click aici si trimite retetele tale!
Va recomandam si urmatoarele articole:
Pandispan pufos
Prajiturele cu scortisoara
Perisoare dietetice
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?