Ingrediente
- 2 teline
- 2 linguri de ulei
- 250 g branza
- 1 ceapa mica
- 4 linguri de smantana
- 1 catel de usturoi
- zeama de lamaie
- sare
Mod de preparare
Telinele se curata de coaja si se dau prin razatoare. Branza se amesteca bine cu ulei. Intr-un castron se pune telina, putina zeama de lamaie,smantana, branza, ceapa si usturoiul taiat foarte fin.
Se pot pune masline si patrunjel peste pateu pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Pateu de ciuperci
Curcan cu masline
Budinca de cafea
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare