Un pateu delicios care in mod sigur ii va impresiona pe cei dragi.

Ingrediente

  • 2 teline
  • 2 linguri de ulei
  • 250 g branza
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Telinele se curata de coaja si se dau prin razatoare. Branza se amesteca bine cu ulei. Intr-un castron se pune telina, putina zeama de lamaie,smantana, branza, ceapa si usturoiul taiat foarte fin.

Se pot pune masline si patrunjel peste pateu pentru un aspect mai placut.

Pofta buna!

Va recomandam si retetele:

Pateu de ciuperci

Curcan cu masline

Budinca de cafea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri