Ingrediente
- 2 teline
- 2 linguri de ulei
- 250 g branza
- 1 ceapa mica
- 4 linguri de smantana
- 1 catel de usturoi
- zeama de lamaie
- sare
Mod de preparare
Telinele se curata de coaja si se dau prin razatoare. Branza se amesteca bine cu ulei. Intr-un castron se pune telina, putina zeama de lamaie,smantana, branza, ceapa si usturoiul taiat foarte fin.
Se pot pune masline si patrunjel peste pateu pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Pateu de ciuperci
Curcan cu masline
Budinca de cafea
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?