Ingrediente
- 2 teline
- 2 linguri de ulei
- 250 g branza
- 1 ceapa mica
- 4 linguri de smantana
- 1 catel de usturoi
- zeama de lamaie
- sare
Mod de preparare
Telinele se curata de coaja si se dau prin razatoare. Branza se amesteca bine cu ulei. Intr-un castron se pune telina, putina zeama de lamaie,smantana, branza, ceapa si usturoiul taiat foarte fin.
Se pot pune masline si patrunjel peste pateu pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Pateu de ciuperci
Curcan cu masline
Budinca de cafea
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.