Ingrediente
- 2 morcovi
- ½ telina
- patrunjel
- 2 cepe
- 3-4 cartofi
- putina fasole verde
- 4 rosii
- 2 ardei
- 1 dovlecel micut
- putina varza
- 1-2 linguri de unt
- sare
Mod de preparare
Zarzavatul trebuie sa fie taiat si curatat. Dovlecelul si cartofii se taie in bucati, iar rosiile si ardeii in felii.
Este bine ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita.
Zarzavatul se inabusa putin in unt si se pune si sare dupa gust. Cand zarzavatul se inmoaie se pun cartofii si apa rece. Cand aproape a fiert se pun o parte din ardei si rosii. Restul de cartofi se mai adauga dupa primul clocot dupa ce se taie mai marunt.
Se serveste cu putin patrunjel si inainte de a fi servit se poate adauga si putina zeama de lamaie.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Ciorba greceasca
Ciorba radauteana
Ciorba de burta
Ciorba ruseasca
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.