Ingrediente
- 2 morcovi
- ½ telina
- patrunjel
- 2 cepe
- 3-4 cartofi
- putina fasole verde
- 4 rosii
- 2 ardei
- 1 dovlecel micut
- putina varza
- 1-2 linguri de unt
- sare
Mod de preparare
Zarzavatul trebuie sa fie taiat si curatat. Dovlecelul si cartofii se taie in bucati, iar rosiile si ardeii in felii.
Este bine ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita.
Zarzavatul se inabusa putin in unt si se pune si sare dupa gust. Cand zarzavatul se inmoaie se pun cartofii si apa rece. Cand aproape a fiert se pun o parte din ardei si rosii. Restul de cartofi se mai adauga dupa primul clocot dupa ce se taie mai marunt.
Se serveste cu putin patrunjel si inainte de a fi servit se poate adauga si putina zeama de lamaie.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Ciorba greceasca
Ciorba radauteana
Ciorba de burta
Ciorba ruseasca
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară