Ingrediente
- 2 morcovi
- ½ telina
- patrunjel
- 2 cepe
- 3-4 cartofi
- putina fasole verde
- 4 rosii
- 2 ardei
- 1 dovlecel micut
- putina varza
- 1-2 linguri de unt
- sare
Mod de preparare
Zarzavatul trebuie sa fie taiat si curatat. Dovlecelul si cartofii se taie in bucati, iar rosiile si ardeii in felii.
Este bine ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita.
Zarzavatul se inabusa putin in unt si se pune si sare dupa gust. Cand zarzavatul se inmoaie se pun cartofii si apa rece. Cand aproape a fiert se pun o parte din ardei si rosii. Restul de cartofi se mai adauga dupa primul clocot dupa ce se taie mai marunt.
Se serveste cu putin patrunjel si inainte de a fi servit se poate adauga si putina zeama de lamaie.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Ciorba greceasca
Ciorba radauteana
Ciorba de burta
Ciorba ruseasca
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie