Ingrediente
- jumatate de sfecla rosie
- 1 lamaie
- jumatate de ridiche neagra
- 2/3 telina
- 3 linguri de ulei de masline
- 3 morcovi
- putin marar
Cruditatile care au coaja trebuie date prin razatoare. Intr-un castron se pun toate si se amesteca cu ulei, putina sare si zeama de lamaie.
Se orneaza cu marar, morcovi si felii subtiri de lamaie.
Pofta buna!
Va recomandam si articolele:
Salata de ciuperci
Salata de varza alba
Salata italiana
Uleiul de masline
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie