Ingrediente
- jumatate de sfecla rosie
- 1 lamaie
- jumatate de ridiche neagra
- 2/3 telina
- 3 linguri de ulei de masline
- 3 morcovi
- putin marar
Cruditatile care au coaja trebuie date prin razatoare. Intr-un castron se pun toate si se amesteca cu ulei, putina sare si zeama de lamaie.
Se orneaza cu marar, morcovi si felii subtiri de lamaie.
Pofta buna!
Va recomandam si articolele:
Salata de ciuperci
Salata de varza alba
Salata italiana
Uleiul de masline
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară