Ingrediente
- 1 pui
- 1 kg gutui
- 1 lingura de unt
- 1-2 linguri de zahar
- o jumatate de pahar de apa
- 1 lingurita de faina
- sare dupa gust
Mod de preparare
Puiul se rumeneste putin in unt dupa ce se taie in bucati.
Gutuile se spala bine, se taie si ele in bucatele dupa ce se scoate mijlocul gutuilor. Feliile de gutui se prajesc putin in unt.
Se pregateste un sirop de zahar ars din apa zi zahar in care se adauga si putina faina.
Bucatelele de pui se pun in cratita si se adauga cate putina apa.
Sosul se toarna peste pui si gutui si se baga la cuptor. Nu uita sa acoperi cratita.
Pofta buna!
Stii o reteta speciala? Da click aici si trimite acum!
Va recomandam si:
Gutuile si perele
Garnitura de gutui
Gutui la cuptor
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?