Sirop de zahar ars
 
150 g zahar
½ l de apa
Mod de preparare
Intr-o tigaie smaltuita se pune zahar si se lasa sa se caramelizeze. Se tine pe foc mic.
Cand incepe sa se caramelizeze trebuie sa se amestece bine pentru a se putea carameliza tot zaharul.
In momentul in care apare spuma se adauga si apa fierbinte.
Se lasa pana s-a topit tot zaharul si se serveste cu budinca.
Este delicios de dulce!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei