150 g zahar
½ l de apa
Mod de preparare
Intr-o tigaie smaltuita se pune zahar si se lasa sa se caramelizeze. Se tine pe foc mic.
Cand incepe sa se caramelizeze trebuie sa se amestece bine pentru a se putea carameliza tot zaharul.
In momentul in care apare spuma se adauga si apa fierbinte.
Se lasa pana s-a topit tot zaharul si se serveste cu budinca.
Este delicios de dulce!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.