- 3 oua
- putin unt
- sare
- piper
Untul se pune intr-o tigaie si se pune pe foc. Ouale se pun in tigaie, se presara putina sare, piper si se acopera cu un capac.
Se lasa asa cam 3 minute.
Glabenusul ramane moale.
Sunt delicioase dimineata!
Vizionare placuta
Recomandat pentru tine
De la partenerii noștri
Articole recomandate
ABONARE NEWSLETTER
Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.