Ingrediente
- 4 mere
- 75 ml smantana
- 20 g de faina
- o lingurita de zahar
- patrunjel
- 25 g de ulei
- sare
- telina
Initial se curata merele de coaja si se dau prin razatoare.
Dupa aceaa se fierb timp de aproximativ 10 minute in 250 de ml de apa .
Se adauga putina sare si o frunzulita de telina.
Dupa ce merele sunt fierte se pune faina amestecata si ea cu linguri de apa rece si cu smantana.
Se lasa pe foc in continuare pentru putin timp. Dupa ce se ia dupa foc se adauga o lingura de ulei si patrunjelul tocat marunt.. Se mai poate adauga si o lingurita de zahar.
Acest sos este excelent cu piure, friputra inabusita sau rasol de pasare.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?