Ingrediente
- 4 mere
- 75 ml smantana
- 20 g de faina
- o lingurita de zahar
- patrunjel
- 25 g de ulei
- sare
- telina
Initial se curata merele de coaja si se dau prin razatoare.
Dupa aceaa se fierb timp de aproximativ 10 minute in 250 de ml de apa .
Se adauga putina sare si o frunzulita de telina.
Dupa ce merele sunt fierte se pune faina amestecata si ea cu linguri de apa rece si cu smantana.
Se lasa pe foc in continuare pentru putin timp. Dupa ce se ia dupa foc se adauga o lingura de ulei si patrunjelul tocat marunt.. Se mai poate adauga si o lingurita de zahar.
Acest sos este excelent cu piure, friputra inabusita sau rasol de pasare.
Pofta buna!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!