Ingrediente
- 4 mere
- 75 ml smantana
- 20 g de faina
- o lingurita de zahar
- patrunjel
- 25 g de ulei
- sare
- telina
Initial se curata merele de coaja si se dau prin razatoare.
Dupa aceaa se fierb timp de aproximativ 10 minute in 250 de ml de apa .
Se adauga putina sare si o frunzulita de telina.
Dupa ce merele sunt fierte se pune faina amestecata si ea cu linguri de apa rece si cu smantana.
Se lasa pe foc in continuare pentru putin timp. Dupa ce se ia dupa foc se adauga o lingura de ulei si patrunjelul tocat marunt.. Se mai poate adauga si o lingurita de zahar.
Acest sos este excelent cu piure, friputra inabusita sau rasol de pasare.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?