3-4 bucati limba
o ceapa
2 linguri ulei de masline
o cana vin alb
500 grame rosii
2-3 felii lamaie
o lingurita mustar
boabe de piper
o foaie de dafin
30-40 masline fara samburi
o lingura faina
Mod de preparare
Se fiebe limba cu un praf de sare aproximativ 2 ore(pana se desprinde usor pielita de pe ea).Calduta se curata de pielita si se taie felii.
Separat se caleste ceapa, data prin razatoare in prealabil,se stinge cu zeama in care a fiert limba(1 litru),se adauga rosiile si toate celelalte ingredinte(limba,rosiile,maslinele,mustarul,feliile de lamaie fara coaja alba care este amara,piperul,foaia de dafin si vinul alb.
Se introduce cratita la cuptor pana se ridica uleiul deasupra.
Este delicioasa.
O reteta propusa de Bulucea Florina
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară