3-4 bucati limba
o ceapa
2 linguri ulei de masline
o cana vin alb
500 grame rosii
2-3 felii lamaie
o lingurita mustar
boabe de piper
o foaie de dafin
30-40 masline fara samburi
o lingura faina
Mod de preparare
Se fiebe limba cu un praf de sare aproximativ 2 ore(pana se desprinde usor pielita de pe ea).Calduta se curata de pielita si se taie felii.
Separat se caleste ceapa, data prin razatoare in prealabil,se stinge cu zeama in care a fiert limba(1 litru),se adauga rosiile si toate celelalte ingredinte(limba,rosiile,maslinele,mustarul,feliile de lamaie fara coaja alba care este amara,piperul,foaia de dafin si vinul alb.
Se introduce cratita la cuptor pana se ridica uleiul deasupra.
Este delicioasa.
O reteta propusa de Bulucea Florina
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor