Limba cu masline

3-4 bucati limba
o ceapa
2 linguri ulei de masline
o cana vin alb
500 grame rosii
2-3 felii lamaie
o lingurita mustar
boabe de piper
o foaie de dafin
30-40 masline fara samburi
o lingura faina
Mod de preparare
Se fiebe limba cu un praf de sare aproximativ 2 ore(pana se desprinde usor pielita de pe ea).Calduta se curata de pielita si se taie felii.
Separat se caleste ceapa, data prin razatoare in prealabil,se stinge cu zeama in care a fiert limba(1 litru),se adauga rosiile si toate celelalte ingredinte(limba,rosiile,maslinele,mustarul,feliile de lamaie fara coaja alba care este amara,piperul,foaia de dafin si vinul alb.
Se introduce cratita la cuptor pana se ridica uleiul deasupra.
Este delicioasa.
O reteta propusa de Bulucea Florina
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare