3-4 bucati limba
o ceapa
2 linguri ulei de masline
o cana vin alb
500 grame rosii
2-3 felii lamaie
o lingurita mustar
boabe de piper
o foaie de dafin
30-40 masline fara samburi
o lingura faina
Mod de preparare
Se fiebe limba cu un praf de sare aproximativ 2 ore(pana se desprinde usor pielita de pe ea).Calduta se curata de pielita si se taie felii.
Separat se caleste ceapa, data prin razatoare in prealabil,se stinge cu zeama in care a fiert limba(1 litru),se adauga rosiile si toate celelalte ingredinte(limba,rosiile,maslinele,mustarul,feliile de lamaie fara coaja alba care este amara,piperul,foaia de dafin si vinul alb.
Se introduce cratita la cuptor pana se ridica uleiul deasupra.
Este delicioasa.
O reteta propusa de Bulucea Florina
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?