Un fel de mancare sanatos si deosebit. Ingredientul principal al chifelutelor, carnea, de data aceasta nu este prezenta.
Pentru a pregati aceste delicioase chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 cepe mici
- 2 oua
- faina
- 4 cartofi
- 40 g unt
- patrunjel
- marar
- un sfert dintr-o varza
- sare
- ulei
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se prajeste foarte putin in cantitatea de unt.
Legumele se fierb separat in apa cu sare si dupa aceasta se dau prin strecuratoare si se apasa putin pe ele.
Pasta obtinuta se amesteca bine cu ceapa si untul, cu 2 oua, mararul si patrunjelul tocat si se dau forme rotunde, de chiftelute.
Se dau prin faina si se prajesc.
Se servesc calde.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei