Un fel de mancare sanatos si deosebit. Ingredientul principal al chifelutelor, carnea, de data aceasta nu este prezenta.
Pentru a pregati aceste delicioase chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 cepe mici
- 2 oua
- faina
- 4 cartofi
- 40 g unt
- patrunjel
- marar
- un sfert dintr-o varza
- sare
- ulei
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se prajeste foarte putin in cantitatea de unt.
Legumele se fierb separat in apa cu sare si dupa aceasta se dau prin strecuratoare si se apasa putin pe ele.
Pasta obtinuta se amesteca bine cu ceapa si untul, cu 2 oua, mararul si patrunjelul tocat si se dau forme rotunde, de chiftelute.
Se dau prin faina si se prajesc.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară