Un fel de mancare sanatos si deosebit. Ingredientul principal al chifelutelor, carnea, de data aceasta nu este prezenta.
Pentru a pregati aceste delicioase chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 cepe mici
- 2 oua
- faina
- 4 cartofi
- 40 g unt
- patrunjel
- marar
- un sfert dintr-o varza
- sare
- ulei
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se prajeste foarte putin in cantitatea de unt.
Legumele se fierb separat in apa cu sare si dupa aceasta se dau prin strecuratoare si se apasa putin pe ele.
Pasta obtinuta se amesteca bine cu ceapa si untul, cu 2 oua, mararul si patrunjelul tocat si se dau forme rotunde, de chiftelute.
Se dau prin faina si se prajesc.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Chiftelute de legume | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?