Pentru pregatirea ardeilor umpluti avem nevoie de ingredientele urmatoare:
- 750 g carne
- 2-3 linguri de orez
- 2 cepe mici
- 1 ou
- sare
- 30 g margarina
- suc de rosii
- ardei
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare
Carnea trebuie sa fie tocata sau daca nu este se taie in bucatele si se da prin masina de tocat.
Orezul se spala si se pe foc intr-o oala mai mica pentru a se umfla.
Ceapa se caleste foarte putin in unt sau margarina si se adauga peste carne.
Se pune apoi orezul, patrunjelul, oul sare si piper dupa gust, putina apa si se amesteca bine.
Ardei se pun intr-o cratita dupa ce in prealabil sunt curatati de cotor si seminte si se umplu cu preparatul din carne.
Peste ardei se pune apa, sucul de rosii si uleiul si se pun la cuptor sa fiarba.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.