Ardei umpluti

Pentru pregatirea ardeilor umpluti avem nevoie de ingredientele urmatoare:
- 750 g carne
- 2-3 linguri de orez
- 2 cepe mici
- 1 ou
- sare
- 30 g margarina
- suc de rosii
- ardei
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare
Carnea trebuie sa fie tocata sau daca nu este se taie in bucatele si se da prin masina de tocat.
Orezul se spala si se pe foc intr-o oala mai mica pentru a se umfla.
Ceapa se caleste foarte putin in unt sau margarina si se adauga peste carne.
Se pune apoi orezul, patrunjelul, oul sare si piper dupa gust, putina apa si se amesteca bine.
Ardei se pun intr-o cratita dupa ce in prealabil sunt curatati de cotor si seminte si se umplu cu preparatul din carne.
Peste ardei se pune apa, sucul de rosii si uleiul si se pun la cuptor sa fiarba.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei