IN ACEST ARTICOL:
O metoda rapida de preparare a ardeilor.
Un mod rapid si gustos de pregatire a ardeilor.
Pentru pregatirea ardeilor umpluti avem nevoie de ingredientele urmatoare:


- 750 g carne

- 2-3 linguri de orez

- 2 cepe mici

- 1 ou

- sare

- 30 g margarina

- suc de rosii

- ardei

- 3 linguri de ulei


Mod de preparare


Carnea trebuie sa fie tocata sau daca nu este se taie in bucatele si se da prin masina de tocat.
Orezul se spala si se pe foc intr-o oala mai mica pentru a se umfla.
Ceapa se caleste foarte putin in unt sau margarina si se adauga peste carne.
Se pune apoi orezul, patrunjelul, oul sare si piper dupa gust, putina apa si se amesteca bine.

Ardei se pun intr-o cratita dupa ce in prealabil sunt curatati de cotor si seminte si se umplu cu preparatul din carne.

Peste ardei se pune apa, sucul de rosii si uleiul si se pun la cuptor sa fiarba.


Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri