IN ACEST ARTICOL:
Consumul de spanac este recomandat in cazurile de: anemie, astenie fizica, rahitism si covalescenta. Isi mentine prorpietetile daca este consumat in stare cruda sau este doar foarte putin oparit. Spanacul curata tubul digestiv, tonifica, combate infectiile gingiilor, constipatiile si intareste sistemul imunitar.

Spanacul are proprietatea de a va mentine in forma, de fi supli dar si sanatosi in acelasi timp.

Este o planta bogata in saruri de fier, vitamina C si calciu. Sucul de spanac baut dimineata pe stomacul gol ajuta la indepartarea depresiilor si revigorarea intregului organism.

Contine substante cu rol de antioxidanti care incetinesc dezvoltarea celulelor canceroase.

Consumul de spanac este recomandat in cazurile de: anemie, astenie fizica, rahitism si covalescenta.
Isi mentine prorpietetile daca este consumat in stare cruda sau este doar foarte putin oparit.

Spanacul curata tubul digestiv, tonifica, combate infectiile gingiilor, constipatiile si intareste sistemul imunitar.

In cazul in care va temeti de arsurile solare sau de cancerul de piele ar fi bine sa stiti ca daca obisnuiti sa consumati in fiecare saptamana spanac riscul de aparitie al cancerului de piele este redus cu 50%.

Urmatoarea reteta combina intr-un mod delicios pastele si spanacul.


Ingrediente

  • 500 g paste
  • 3 oua
  • 450 g spanac
  • 150 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spanacul se curata si se tine in apa fierbinte cu sare cateva minute. Dupa ce se scurge se toaca marunt si se toarna peste el ulei.

Pastele se fierb si se scurg.

Ouale se bat bine, se amesteca cu paste, spanac si putin piper. Compozitia se pune intr-o cratita si pe deasupra se presara parmezan.

Compozitia se tine la cuptor timp de aproximativ 10 minute.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri