3 Mai 2023 publicat în Mancare sanatoasa 1 share-uri

Sweeteria, primul laborator de dulciuri fără zahăr, cu îndulcitori naturali, face următorul pas în dezvoltarea brandului și deschide prima cofetărie-ciocolaterie fără zahăr adăugat, în incinta Destiny Park România.

CP

Conceptul, unic în România își așteaptă vizitatorii cu două componente. O vitrină de ciocolaterie unde se pot găsi adaptarea pralinelor belgiene fine, realizate acum cu ciocolată fără zahăr Sweeteria, și vitrina de cofetărie unde oaspeții sunt asteptati cu ecleruri, verrine, cake pops sau brioșe cremoase, toate adaptate cu îndulcitori naturali.

Experiența Sweeteria din Destiny Park este despre ciocolată și meseria de ciocolatier. Și pentru că indiferent de gusturi și vârstă toți oamenii iubesc ciocolata, experiența Sweeteria nu se oprește la a savura dulciurile gata preparate. În spațiul special amenajat la parterul parcului, copiii învață la început istoria acestui dulce atât de iubit, după care pun în practică ce au învățat și realizează, împreună, ciocolata delicioasă de la Sweeteria.

Sweeteria înseamnă o gamă largă de produse, gândite pentru nevoile de peste zi ale întregii familii, realizate din ingrediente 100% naturale: de la mic dejunuri bogate în fibre, nutrienți și vitamine, până la gustări rapide și delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente naturale, până la dulciuri, gustări și deserturi, prăjituri și torturi gata preparate, până la produse ce pot deveni ingrediente în propriile deserturi.

Sweeteria a primit un premiu de excelență în design, la Wolda Tokyo, unde brandul a fost apreciat și ales dintre 307 proiecte din 46 țări. Întreaga gamă de produse este disponibilă pe www.sweeteria.com.ro.

Destiny Park, primul parc de edutainment din România și cel mai mare din Europa de Est se află în Băneasa. Expertul în parenting, Urania Cremene a conceput experiențele pentru copii.

Destiny Park se adresează copiilor între 4 și 14 ani și reprezintă un univers în miniatură de învățare prin joacă, în care cei mici pot fi adulți pentru câteva ore, având meserii de oameni mari și fiind plătiți cu Magic Bani pentru ele.

Mai multe detalii pe: www.sweeteria.com.ro și www.destinypark.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri