CP
Mediterranea aduce în România o selecție de delicatese din bucătăria mediteraneană cu ingrediente ce provin de la producători locali, atent selectate pentru a rezulta produse de cea mai bună calitate.
Fiind o afacere de familie, Mediterranea se concentrează pentru a oferi consumatorilor săi o varietate de delicii grecești și cipriote bazate atât pe retete tradiționale, cât si produse inovatoare:
Brânză halloumi - preparată dintr-un amestec de lapte de capră, vacă și oaie, disponibilă în diferite sortimente: classic, light, cu chili, fără lactoză, premium eco, dar si diferite proporții, pentru a fi mai ușor de introdus în alimentatia zilnică și într-o varietate de combinatii: felii, bucăti rotunde pentru burger, diferite gramaje pentru grătar.
Brânză feta – preparată din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie și de capră, este disponibilă în următoarele sortimente: traditională, fără lactoză, eco, usor sărată.
Specialităti brânzeturi – Pecorino, Graviera (Clasică, cu trufe negre, usor picantă), Ricotta, Telemea (clasică, fără lactoză).
Gama Veggie – potrivită pentru vegetarieni & vegani, nu conține gluten, lactoză, soia, lapte, fiind disponibilă în 3 arome: aromă edam, aromă mozzarella, aromă cheddar.
Pită – grecească si cipriotă, perfecta pentru preparatele specifice bucătăriei mediteraneene.
Brichete premium din sâmburi de măsline - alternativa verde la cărbunele de lemn, care valorifică resturile rămase după presarea uleiului de măsline.
Produsele Mediterranea sunt disponibile în supermarketuri sau online.
Fiți la curent cu noutățile brandului pe canelele de social media @mediterranea.deli
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional