Din ce în ce mai mulți români încep să renunțe la carne
Piața produselor vegane crește considerabil de la an la an. „Povestea noastră a început acum 11 ani, când încă nu se vehicula ideea de mâncare bazată pe plante. Avem, în funcţie de sezon, între 70 şi 90 de abonamente livrate zilnic, de luni până vineri şi acestea au crescut cu aproximativ 20% în ultimii doi ani”, spune Irina Dănăilă, manager operaţional restaurant vegan, pentru Observator.
Alternativele vegetale la carne sunt infinite și delicioase, spun adepții și fondatorii acestora. „Acesta este unul dintre cei mai apreciaţi burgeri ai nostri. Este un burger cu jackfruit, este un fruct exotic. Chiar într-un concurs de burgeri s-a bătut cu un burger de carne, iar juraţii nu au ştiut ce mănâncă", povesteşte Alexandru Bădulescu, fondator restaurant vegan. Citește continuarea pe 9news.ro
Foto: Nataliya Arzamasova/ shutterstock.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară