Din ce în ce mai mulți români încep să renunțe la carne
Piața produselor vegane crește considerabil de la an la an. „Povestea noastră a început acum 11 ani, când încă nu se vehicula ideea de mâncare bazată pe plante. Avem, în funcţie de sezon, între 70 şi 90 de abonamente livrate zilnic, de luni până vineri şi acestea au crescut cu aproximativ 20% în ultimii doi ani”, spune Irina Dănăilă, manager operaţional restaurant vegan, pentru Observator.
Alternativele vegetale la carne sunt infinite și delicioase, spun adepții și fondatorii acestora. „Acesta este unul dintre cei mai apreciaţi burgeri ai nostri. Este un burger cu jackfruit, este un fruct exotic. Chiar într-un concurs de burgeri s-a bătut cu un burger de carne, iar juraţii nu au ştiut ce mănâncă", povesteşte Alexandru Bădulescu, fondator restaurant vegan. Citește continuarea pe 9news.ro
Foto: Nataliya Arzamasova/ shutterstock.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie