IN ACEST ARTICOL:
Cum au aparut pepenii galbeni m-am gandit sa fac ceva racoros asa ca am inventat "tortul" de mai jos.


Mousse-ul de frisca:
Am amestecat cca 400 g de frisca cu 2 plicuri de gelatina dizolvate in putina apa (cca 80-100 ml).
Am pus esenta de lamaie si am turnat peste mousse-ul de pepene
(care statuse cca 30-40 minte la frigider).
Am dat din nou la frigider pana a doua zi.



Se poate pune si un blat deasupra mousse-ului de frisca dar eu l-am vrut mai...
light si nu am mai pus.

A doua zi am detasat peretii si am intors tortul pe un platou astfel incat mousse-ul
alb a devenit baza tortului.
















Am ornat deasupra cu frisca si cu bucati de pepene
(cele lasate la macerat cu sucul e portocale, remember? ).


Mi-a mai ramas frisca asa ca l-am servit cu muuulta frisca pe el.
Foarte aromat si racorosssss.

Autoare: Edith Frincu

sursa: https://edithfrincu.blogspot.com/

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri