Mousse-ul de frisca:
Am amestecat cca 400 g de frisca cu 2 plicuri de gelatina dizolvate in putina apa (cca 80-100 ml).
Am pus esenta de lamaie si am turnat peste mousse-ul de pepene
(care statuse cca 30-40 minte la frigider).
Am dat din nou la frigider pana a doua zi.
Se poate pune si un blat deasupra mousse-ului de frisca dar eu l-am vrut mai...
light si nu am mai pus.
A doua zi am detasat peretii si am intors tortul pe un platou astfel incat mousse-ul
alb a devenit baza tortului.
Am ornat deasupra cu frisca si cu bucati de pepene
(cele lasate la macerat cu sucul e portocale, remember? ).
Mi-a mai ramas frisca asa ca l-am servit cu muuulta frisca pe el.
Foarte aromat si racorosssss.
Autoare: Edith Frincu
sursa: https://edithfrincu.blogspot.com/
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!