Mousse-ul de frisca:
Am amestecat cca 400 g de frisca cu 2 plicuri de gelatina dizolvate in putina apa (cca 80-100 ml).
Am pus esenta de lamaie si am turnat peste mousse-ul de pepene
(care statuse cca 30-40 minte la frigider).
Am dat din nou la frigider pana a doua zi.
Se poate pune si un blat deasupra mousse-ului de frisca dar eu l-am vrut mai...
light si nu am mai pus.
A doua zi am detasat peretii si am intors tortul pe un platou astfel incat mousse-ul
alb a devenit baza tortului.
Am ornat deasupra cu frisca si cu bucati de pepene
(cele lasate la macerat cu sucul e portocale, remember? ).
Mi-a mai ramas frisca asa ca l-am servit cu muuulta frisca pe el.
Foarte aromat si racorosssss.
Autoare: Edith Frincu
sursa: https://edithfrincu.blogspot.com/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie