O mancarica dulce-acrisoara potrivita mai ales pentru copilasi (d-aia si folosesc atatea diminutive), dar care si mie mi-a placut foarte mult.
Astazi iti recomandam o alta reteta de la Ioana Pasculet.

O mancarica dulce-acrisoara potrivita mai ales pentru copilasi (d-aia si folosesc atatea diminutive), dar care si mie mi-a placut foarte mult. Prepararea nu dureaza mai mult de 30 de minute si ti-ar trebui urmatoarele ingrediente, pentru 2 portii:

2 piepturi de pui
1 morcov maricel sau 2 mai mici: in general eu caut morcovi cat mai mici pentru ca sunt mai dulci... dar fiecare cu ce prinde
2-3 maini de taietei, ideal sa fie de casa.

Nu, taieteii cumparati din magazin pe care scrie ca sunt "de casa" nu intra in categoria asta; daca totusi iti e lene sa faci asa ceva si nici la o bunica cu timp liber nu poti apela, macar ai grija cand ii cumperi sa fie cu oua

4 linguri de seminte de susan prajite
1 lingurita de miere
1 lingura de ulei de masline
sare

Acum diseca pipetul de pui sub forma de fasiute si pune-l la prajit intr-un vas ceva mai mare, astfel incat sa incapa si taieteii tot acolo, mai tarziu. Bineinteles ca-l pui la prajit in respectivul ulei de masline, da?

Intre timp, fii operativ si pune taietetii la fiert. Intr-un alt vas, evident. Nu te invat eu cum sa-i faci ca doar scrie pe punga. Sau stie bunica...

Cand puiul este pe jumatate facut adauga morcovii taiati fasiute cat mai subtiri.
Cand e gata pune susanul, mierea si taieteii, amesteca bine-bine si ia de pe foc. Nu ca a fost simplu? Acum poti servi, musai cat e cald.

Pofta buna!

sursa: https://jurnalculinar.blogspot.com/

O reteta de: Ioana Pasculet


Daca vrei si tu sa-ti publicam reteta pe Delly, nu ezita sa o trimiti aici.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri