Kidz si CleverBS te invita la concurs! Pentru ca tot a venit vacanta de vara si acum micutul tau are mai mult timp liber, nu ar fi frumos sa si-l ocupe cu folos?
In perioada 18 iunie- 2 iulie 2008 Kidz si CleverBS te invita la concurs! Pentru ca tot a venit vacanta de vara si acum micutul tau are mai mult timp liber, nu ar fi frumos sa si-l ocupe cu folos?

Incepand din acest an, compania CleverBS organizeaza cursuri si traininguri pentru copii cu varste intre 6 si 13 ani. Primele cursuri pe care Departamentul de Training pentru Copii le-a lansat in aceasta primavara sunt "Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER" si "Curs de cultura generala pentru copiii CLEVER". In luna octombrie a acestui an, CleverBS va lansa cel de-al treilea produs adresat copiilor, numit "MBA-ul copiilor CLEVER", care include teme principale precum dezvoltare personala, comunicare, time management, marketing personal, creativitate si increderea in fortele proprii.

Cum ma inscriu?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Este foarte simplu sa participi si sa castigi! Intra pe Kidz - cea mai citita publicatie despre sarcina, nastere, educatia si ingrijirea bebelusilor si a copiilor, intre 18 iunie si 2 iulie 2008, logheaza-te aici (daca ai deja un cont) sau inregistreaza-te aici daca nu ai apucat inca sa te familiarizezi cu acest site.

Apoi, apasa aici si vei merge direct spre pagina de concurs, unde tot ceaa ce trebuie sa faci pentru a castiga este sa raspunzi la intrebarea: “Ce teme ai vrea sa fie abordate in plus pe Kidz?”.

Ce castig?

Departamentul de Training pentru Copii al companiei CleverBS are placerea sa va prezinte programul CURS DE CULTURA GENERALA pentru copiii cu varste intre 6 si 13 ani. Ei bine, si copiii tai vor afla curiozitati, recorduri si informatii de cultura generala din muzica, pictura, arhitectura, istorie, geografie, natura si multe altele la finalul cursului de cultura generala pe care CleverBS l-a pregatit pentru copiii… Clever in aceasta vacanta de vara!

Kidz si CleverBS ofera in mod gratuit primele trei module din Cursul de cultura generala, care va incepe din data de 5 iulie. Premiul include cursurile propriu- zise de cultura generala, suportul de curs, diploma de participare la curs, gustari delicioase pentru prichindei si parinti.

Castigatorii vor fi anuntati pe site pe data de 3 iulie, in urma tragerii la sorti.

Participa si tu la concurs!


sursa : www.kidz.ro

Mai citeste pe kidz:

Ce-i dai la pachet?

De ce te ingrasi dupa casatorie?

Dieta pentru fertilitate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri