Se stie ca via rodeste cel mai bine in anii in care primavara este ploioasa si vara secetoasa. Pentru ca doar atunci cantitatea de apa pe care bobul de strugure o retine este mai mica, iar cantitatea de zahar mai mare.
3. Chteau Le Pin Pomerol 1999

Acest producator reuseste sa se situeze printre cei mai exclusivisti, anual fiind imbuteliate doar 6000 de sticle. Acest vin este unul dintre cele mai apreciate vinuri, mai ales de colectionari, desi pretul nu este de loc derizoriu... “numai” 908 $ sticla.

2. Petrus Pomerol 1998

Acest sortiment de Merlot a reprezentat vinul favorit al Casei Albe in timpul “domniei” lui Kennedy. Desi numele oficial este acela de Chateau Petrus, chiar si eticheta il denumeste simplu: “Petrus”. Un an foarte bun pentru acest vin a fost 1998, iar o sticla valoreaza aproximativ 1500 $. Se estimeaza ca acest vin va atinge maturitatea desavarsita abia in 2012.

1. Dom. Romane Conti 1997

Cu o aroma unica si extrem de bogata, acest sortiment reuseste sa fie primul in topul preturilor, cu productia din anul 1997. O sticla valoareaza 1540 $, dar acest pret reflecta cu siguranta calitatea. Vinul este caracterizat printr-un buchet patrunzator si intens. De asemenea, culoarea sa este perfecta, fiind un vin rosu de nuanta inchisa.

sursa: www.yuppy.ro

Va recomandam si alte articole de pe Yuppy:

1.Sampania , sufletul petrecerilor cu stil
2.7 sugestii pentru asortarea vinurilor

Sarbatorile de iarna se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.


COMUNITATEA DELLY

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Da click aici pentru a ne spune sugestiile si parerile tale
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri