14. Friptura este mult mai buna daca este preparata cu vin.
15. Daca este prea tare carnea, se poate adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierbe.
16. Snitelele se fragezesc mult mai bine daca inainte de preparare se dau cu putina sare, se ung cu ulei si se lasa putin la rece.
17. Grasimea care apare in timpul gatirii trebuie scursa inainte de fi servita mancarea.
18. Daca vreti ca friptura de carne de vaca sa fie picanta trebuie sa ungeti carnea cu mustar cu cateva ore inainte de preparare.
Care sunt secretele voastre pentru pregatirea si pastrarea carnii intr-un mod cat mai bun?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri