14. Friptura este mult mai buna daca este preparata cu vin.
15. Daca este prea tare carnea, se poate adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierbe.
16. Snitelele se fragezesc mult mai bine daca inainte de preparare se dau cu putina sare, se ung cu ulei si se lasa putin la rece.
17. Grasimea care apare in timpul gatirii trebuie scursa inainte de fi servita mancarea.
18. Daca vreti ca friptura de carne de vaca sa fie picanta trebuie sa ungeti carnea cu mustar cu cateva ore inainte de preparare.
Care sunt secretele voastre pentru pregatirea si pastrarea carnii intr-un mod cat mai bun?
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?