14. Friptura este mult mai buna daca este preparata cu vin.
15. Daca este prea tare carnea, se poate adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierbe.
16. Snitelele se fragezesc mult mai bine daca inainte de preparare se dau cu putina sare, se ung cu ulei si se lasa putin la rece.
17. Grasimea care apare in timpul gatirii trebuie scursa inainte de fi servita mancarea.
18. Daca vreti ca friptura de carne de vaca sa fie picanta trebuie sa ungeti carnea cu mustar cu cateva ore inainte de preparare.
Care sunt secretele voastre pentru pregatirea si pastrarea carnii intr-un mod cat mai bun?
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.