Secrete privind prepararea carnii

14. Friptura este mult mai buna daca este preparata cu vin.
15. Daca este prea tare carnea, se poate adauga putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierbe.
16. Snitelele se fragezesc mult mai bine daca inainte de preparare se dau cu putina sare, se ung cu ulei si se lasa putin la rece.
17. Grasimea care apare in timpul gatirii trebuie scursa inainte de fi servita mancarea.
18. Daca vreti ca friptura de carne de vaca sa fie picanta trebuie sa ungeti carnea cu mustar cu cateva ore inainte de preparare.
Care sunt secretele voastre pentru pregatirea si pastrarea carnii intr-un mod cat mai bun?
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!