La sfarsitul anului 2008 in luna decembrie se pregateste o adevarata masa a faraonilor langa piramidele de la Gizeh.
La sfarsitul anului 2008 in luna decembrie se pregateste o adevarata masa a faraonilor langa piramidele de la Gizeh.

Aceste piramide sunt atributie celor trei faraoni: Keops, Mikerinos si Kefren.
Despre Piramida lui Keops se spune ca s-a lucrat la constructia ei timp de 2 decenii si peste 100.000 de oameni au contribuit la ridicarea acestei maretii. Aceasta piramida cantareste 6 milioane de tone.

Ideea ii apartine omului de afaceri Deepak Ohri, detinator al lantului hotelier Lebua.
Ohri a mai urganizat un astfel de eveniment in America iar costul unui meniu a fost de 25.000 de dolari.
Din pacate au fost disponibile doar 40 de locuri si ceilalti doritori de meniuri de lux nu au putut savura mancarea pregatita. Felurile principale servite au fost frantuzesti si vinuri rare provenite tot din Franta.

Pentru acest nou eveniment nu se stie inca pretul exact al biletului, se preconizeaza ca suma va fi in jur de 10.000 de dolari pentru o persoana.

Exista totusi o veste buna, nu va mai exista riscul sa nu se gaseasca bilete, locurile disponibile de aceasta data se pare ca vor atinge numarul de 500 fata de 40 de locuri de la ultimul eveniment. Astfel, cine stie, poate exista si la noi in tara, persoane care doresc sa se rasfete si buzunarul le permite.
Va fi o cina pentru milionari, doar ca de data aceasta va fi pentru multi milionari.

De aceasta masa de vor ocupa peste 30 de bucatari sefi din intreaga lume si vor fi servite variate feluri de mancare. Ospatul se astepta sa fie un adevarat succes.

Bucataria va avea lungimea de un kilometru si se vor servi preparate exceptionale din intreaga lume. Ingredientele vor fi extravagante si fine.
Bucatarii vor pregati peste 17 feluri de mancare, astfel incat orice pretentios sa-si poata “potoli” foamea.


Deocamdata nu se stie cat de aproape de piramide vor fi asezate mesele. Inca se discuta acest aspect cu guvernul din Egipt si UNESCO.

Se pare ca intregul castig se vrea a fi donat organizatiilor care se ocupa de protejarea celor 7 minuni ale lumii, ramane de vazut care vor fi schimbarile care se vor petrece in timp.

Daca va tenteaza o astfel de cina si portofelul va permite nu ezitati sa va cumparati un bilet. In mod sigur in Romania exista persoane care isi permit si poate chiar doresc sa serveasca o cina speciala in adevaratul sens al cuvantului.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri