Fie că ești deja un cunoscător al zonei, fie că te pregătești pentru prima întâlnire, invitația de a vizita Ținutul Covasnei rămâne în permanență deschisă. O invitație către frumos, istorie, relaxare, un mix de trăiri în anotimpul reînnoirii și al revenirii la viață. În această primăvară mult așteptată, lasă-te purtat pe drumul frumosului și al descoperirilor! Pașii te vor purta printre frumusețile zonei până în Ținutul Conacelor.

Cei care aleg restaurantul castelului pentru un prânz delicios sau pentru o cină renascentistă, pot și ei savura rețetele reinterpretate ale bucătăriei, care oferă nu numai o perspectivă asupra gusturilor locale specifice, ci și o experiență culinară memorabilă. Pentru început este recomandată o reinterpretare a celebrei mămăliguţe cu brânză într-o formă cremoasă, aceasta reprezentând o felie de mămăligă la grătar cu un strat generos de brânză pufoasă, ridiche neagră murată și smântână. După antreul ușor, această călătorie gastronomică poate continua cu un ciolan la cuptor cu sos de măceșe, linte beluga și piure de morcovi cu portocale, iar într-un final, aceasta se încheie cu ceva dulce, un cremșnit de casă la pahar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Conacul Nagy 4**** - Coșeni

Dacă însă vei alege să poposești la Coșeni, aici vei avea ocazia să pătrunzi în ambianța de început a secolului al XIX-lea, într-o locație liniștită situată în vecinătatea orașului Sfântu Gheorghe. Conacul Nagy a fost construit în anul 1802, complet renovat și amenajat pentru noua sa destinație, cu confortul așteptărilor de azi. Conacul dispune de 3 camere cu pat matrimonial și 4 camere duble.

La subsol, Conacul Nagy dispune de un bar vintage și un restaurant care oferă spațiu suficient pentru 70 de persoane, ideal pentru team buildinguri, conferințe, degustări de vinuri, cât și pentru organizarea de nunți, botezuri și cine festive.

Care este conacul care te-a fascinat? www.visitcovasna.com

Foto și info via comunicat de presă

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri