Cei care aleg restaurantul castelului pentru un prânz delicios sau pentru o cină renascentistă, pot și ei savura rețetele reinterpretate ale bucătăriei, care oferă nu numai o perspectivă asupra gusturilor locale specifice, ci și o experiență culinară memorabilă. Pentru început este recomandată o reinterpretare a celebrei mămăliguţe cu brânză într-o formă cremoasă, aceasta reprezentând o felie de mămăligă la grătar cu un strat generos de brânză pufoasă, ridiche neagră murată și smântână. După antreul ușor, această călătorie gastronomică poate continua cu un ciolan la cuptor cu sos de măceșe, linte beluga și piure de morcovi cu portocale, iar într-un final, aceasta se încheie cu ceva dulce, un cremșnit de casă la pahar.
Conacul Nagy 4**** - Coșeni
Dacă însă vei alege să poposești la Coșeni, aici vei avea ocazia să pătrunzi în ambianța de început a secolului al XIX-lea, într-o locație liniștită situată în vecinătatea orașului Sfântu Gheorghe. Conacul Nagy a fost construit în anul 1802, complet renovat și amenajat pentru noua sa destinație, cu confortul așteptărilor de azi. Conacul dispune de 3 camere cu pat matrimonial și 4 camere duble.
La subsol, Conacul Nagy dispune de un bar vintage și un restaurant care oferă spațiu suficient pentru 70 de persoane, ideal pentru team buildinguri, conferințe, degustări de vinuri, cât și pentru organizarea de nunți, botezuri și cine festive.
Care este conacul care te-a fascinat? www.visitcovasna.com
Foto și info via comunicat de presă
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară