Cei care aleg restaurantul castelului pentru un prânz delicios sau pentru o cină renascentistă, pot și ei savura rețetele reinterpretate ale bucătăriei, care oferă nu numai o perspectivă asupra gusturilor locale specifice, ci și o experiență culinară memorabilă. Pentru început este recomandată o reinterpretare a celebrei mămăliguţe cu brânză într-o formă cremoasă, aceasta reprezentând o felie de mămăligă la grătar cu un strat generos de brânză pufoasă, ridiche neagră murată și smântână. După antreul ușor, această călătorie gastronomică poate continua cu un ciolan la cuptor cu sos de măceșe, linte beluga și piure de morcovi cu portocale, iar într-un final, aceasta se încheie cu ceva dulce, un cremșnit de casă la pahar.
Conacul Nagy 4**** - Coșeni
Dacă însă vei alege să poposești la Coșeni, aici vei avea ocazia să pătrunzi în ambianța de început a secolului al XIX-lea, într-o locație liniștită situată în vecinătatea orașului Sfântu Gheorghe. Conacul Nagy a fost construit în anul 1802, complet renovat și amenajat pentru noua sa destinație, cu confortul așteptărilor de azi. Conacul dispune de 3 camere cu pat matrimonial și 4 camere duble.
La subsol, Conacul Nagy dispune de un bar vintage și un restaurant care oferă spațiu suficient pentru 70 de persoane, ideal pentru team buildinguri, conferințe, degustări de vinuri, cât și pentru organizarea de nunți, botezuri și cine festive.
Care este conacul care te-a fascinat? www.visitcovasna.com
Foto și info via comunicat de presă
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?