Ne dorim tare mult să vă revedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe. Ne este dor de voi și de atmosfera de la festival.

Cei mai buni burgeri din țară, vin în capitală la cea de-a șasea ediție BURGERFEST! Singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, va avea loc luna aceasta, respectiv între 20 și 22 mai.

BURGERFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară, așa că a venit momentul să dezvăluim și care sunt cele 23 de restaurante care ne așteaptă la BURGERFEST 2022.

Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din București, sau de cei mai buni burgeri din Mangalia, Pitești, Sibiu, Cluj sau Târgu Mureș, cea de-a șasea ediție BURGERFEST le aduce împreuna pe toate, între 20 și 22 mai, la Verde Stop Arena (Str. Barbu Văcărescu 162-164). Gurmanzii experți în burgeri și plini de curiozitate vor avea de savurat peste 60 de sortimente de burgeri. Iată lista finală de restaurante de la BURGERFEST 2022. Poftă bună!

Arrosticini
Baz Bistro
Big John
Burger House (Cluj)
Burger Van
Bugerati
Captain’s Burger
Casa Angus

Circus Pub
City Burger (Sibiu)
Full Taste Burgers (Mangalia)
Furgoneta
Gastro Sibiu (Sibiu)
GranPan Dor (Târgu Mureș)
Hashtag Pub
Meat2Eat
Miss Grill
Old Brick Pub
Smash Burger
Smokin' Pig
The Burgers by Paul Vrabie
Uncle John
Yoyo Burger

Și pentru că după un burger delicios merge și o cafea sau un desert, ne-am pregătit cu următorii invitați:
Orygyns Specialty Coffee
I, Bubble Waffle
Butoiul cu Inghetata
Zobuian

Iar pentru cei care doresc ca zilele să le fie efervescente și fructate, la BURGERFEST vin și furnizorii noștri oficiali de prosecco și frizzante, Frizzante Ride.

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzica bună și activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Și dacă tot am vorbit de muzică bună, profităm de ocazie pentru a anunța, pe zile, programul muzical:
20 mai:
DJ ANTENNA
DJ BUVNITZ

21 mai:
NOTSOCOMMONDJ
TEO
BULLY
K-LU

22 mai:
ABASC
SAUCE
NOTSOCOMMONDJ
R.O.A.

Concertul celor de la R.O.A. este deja o tradiție pentru BURGERFEST. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM s-a manifestat în 2010, avand ca esență lansarea primului single intitulat Ne Place. Din mai 2011, un nou membru se alatură trupei. Cristin Negriuc este numele lui și va răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară. Cu o abordare puțin diferită a muzicii – directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat nastere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi și la BURGERFEST, în închiderea festivalului, respectiv în seara zilei de 22 mai.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.
Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi și 50 de lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele 3 (trei) zile de festival.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 9 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 40 de lei pentru toate cele 3 zile de eveniment.

Biletele cumpărate pentru edițiile din 2020 sau 2021, ediții care nu s-au ținut din cauza pandemiei, iși vor păstra valabilitatea pentru ediția din acest an.

BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, susținut de Birra Moretti, livrat de Tazz și sponsorizat de Heinz și Olympus.
Maria Group este furnizorul oficial de carne al BURGERFEST.

Partener oficial al curățeniei: Epack

Recomandat de ROCK FM

Parteneri media: TV PAPRIKA

Facebook: facebook.com/BurgerFestival/
Web: burgerfest.ro
RSVP: https://fb.me/e/15raHEsD9

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia Events.
Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri