Cunoasterea in profunzime a caracterului uman inseamna si o buna cunoastere a personalitatii culinare a unei persoane. Oricat de putin credibil poate suna, dar astrologii sunt de parere ca pentru mentinerea sanatatii la un nivel optim, alimentatia zodiilor trebuie sa fie selectiva, in concordanta cu cea pe care astrele o impun. In functie de zodie, sunt recomandate anumite alimente sau din contra, interzise unele. Fiecare zodie a horoscopului are anumite gusturi, preferinte si obiceiuri culinare de care cu greu se poate dezice. Ce zodie esti si ce tip de personalitate culinara ai? In cazul in care nu stiai, poti afla aruncand un ochi asupra celor ce urmeaza:

Berbec -Berbecul este necumpatat in ceea ce priveste felul sau de a manca. Mananca repede, fara a mesteca bine mancarea, insa in ceea ce priveste alimentatia sa, putem spune ca este zodia cu cel mai sanatos stil de viata. Nu multi sunt cei care ar renunta la fripturile gustoase de carne de porc, oaie sau pui si la portiile zdravene de cartofi prajiti de dragul unei portii zdravane de salata de varza, friptura de peste, cereale sau ridichi. Berbecul este predispus in mod frecvent durerilor de cap de aceea i se recomanda consumarea cu moderatie a alcoolului sau a cafelei. Desertul preferat al Berbecului este salata de fructe, iar printre condimentele sale favorite se afla menta, rozmarinul si coriandrul.

Taur -Cu greu poti multumi pe nativii Taur din punct de vedere culinar, caci acestia sunt adepti infocati ai perfectiunii, cel putin la capitolul gust. Daca vrei insa sa impresionezi unul, evita sa-l tentezi cu mancaruri arabesti sau tip fast-food, caci in mod sigur acestea nu se pliaza pretentiilor sale culinare. Chiar daca timpul nu ii permite intotdeauna, Taurul adora cinele romantice, servite intr-un decor fie rustic, fie clasic, pe o muzica subtila, de bun gust, la lumina palida a lumanarilor. Taurul este un expert in arta gastronomiei si ii place mai mult sa gateasca decat sa savureze bucatele pe care le-a gatit. Ar trebui ca Taurul sa-si formeze un obicei din consumarea de salate usoare pe baza de morcov si iaurt la fiecare masa principala a zilei .

Gemeni -Bauturile care se potrivesc si sunt pe gustul acestei zodii sunt indeosebi cele usoare: vinurile diluate, supele de legume, sucurile de fructe mai putin lichide precum sucul de para. Cei aflati in zodia Gemeni prefera intotdeauna bauturile carbogazoase, insa daca vor sa se ingrijeasca de sanatatea lor, ar trebui sa evite consumul acestora si al apelor minerale. Gemenii obisnuiesc sa raceasca cu usurinta, de aceea le sunt recomandate fructele si legumele continand vitamina C. Ceea ce ii preocupa cu adevarat pe Gemeni nu este cantitatea bucatelor, ci diversitatea acestora. Prefera sa aiba 10 feluri la masa si mai putin gustoase, decat unul singur si acela delicios. Gemenii nu sunt pasionati de mancarea preparata in casa, pe care ar da-o oricand in schimbul mancarii exotice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac -“Gatim pentru ca ceilalti sa savureze mancarurile preparate” - aceasta pare a fi deviza gastronomica a Racului. Nimic nu-i produce Racului mai multa bucurie decat bucuria de a-i vedea pe cei dragi in jurul mesei, discutand la un pahar de vin si la o portie de mancare delicioasa despre persoana care a pus in practica noua reteta misterioasa. Racul are multiple talente culinare, insa daca nu are pentru cine gati, atunci rareori il vei gasi in bucatarie, printre cratite si tigai. Racului ii este recomandata cura de eliminare a toxinelor pe baza de pepene rosu, feluri de mancare pe baza de ciuperci si o alimentatie bogata in proteine si legume verzi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri