Cunoasterea in profunzime a caracterului uman inseamna si o buna cunoastere a personalitatii culinare a unei persoane. Oricat de putin credibil poate suna, dar astrologii sunt de parere ca pentru mentinerea sanatatii la un nivel optim, alimentatia zodiilor trebuie sa fie selectiva, in concordanta cu cea pe care astrele o impun. In functie de zodie, sunt recomandate anumite alimente sau din contra, interzise unele. Fiecare zodie a horoscopului are anumite gusturi, preferinte si obiceiuri culinare de care cu greu se poate dezice. Ce zodie esti si ce tip de personalitate culinara ai? In cazul in care nu stiai, poti afla aruncand un ochi asupra celor ce urmeaza:

Leu - Leul trebuie sa consume papadie, leurda, spanac, stevie, urzici, alimente ce il ajuta sa lupte intr-un mod natural impotriva dereglarilor metabolice provocate de consumul de dulciuri si grasimi caracteristic unui temperament sangvinic precum al Leului. Leului ii plac grozav de mult maslinele, lamaile, portocalele, iar printre mirodeniile care ii incanta simturile se numara anasonul, coriandrul si ghimbirul. De asemenea, pretentiosul Leu adora mancarurile sofisticate, extravagante, scumpe si rafinate precum caviar, calcan sau carnea de caprioara.

Fecioara – Fecioarele nu sunt deloc niste gurmande inraite, insa manifesta o grija deosebita pentru calitatea alimentelor pe care le consuma. Fecioarele sunt foarte atente la starea alimentelor, la capacitatile calorice ale acestora, la mediul in care sunt depozitate si la conditiile in care sunt servite. Sa nu te mire daca Fecioara o sa refuze frumos si politicos cel mai apetisant desert din lume pretextand ca nu cunoaste ingredientele sau persoana care le-a combinat. De asemenea, Fecioarele mananca o salata de verdeturi proaspete cu aceeasi placere cu care mananca un sos sofisticat.

Balanta – Adept impatimit al frumosului, pentru Balanta, combinarea intr-un mod estetic a alimentelor si decorarea inedita a platourilor cu alimente sunt suficiente pentru a asigura succesul deplin al oricarui fel de mancare. Semnul zodiacal sub care se afla nativii acestei zodii ii predispune pe acestia la afectiuni vasculare, fiindu-le recomandate in consecinta consumarea de alimente precum usturoi, coacaze negre, struguri, dovleac, patrunjel, etc. Balanta este innebunita dupa gustul dulce-aromat al unor mirodenii ca busuiocul, salvia, izma, ardeiul verde sau coaja de lamaie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri