Scorpion – Cu toate ca gusturile Scorpionilor sunt variate, majoritatii celor aflati in aceasta zodie le place sa fie rasfatati prin tot felul de delicii culinare. Daca ai de gand sa cuceresti un Scorpion, in mod sigur o poti face adresandu-i o invitatie la un restaurant exclusivist. Multi dintre Scorpioni sunt vegetarieni convinsi, semivegetarieni sau adepti ai regimurilor slabe in grasimi, colesterol si proteine de origine animala. Nu putini sunt acei Scorpioni care nu suporta gustul de carne. In cazul Scorpionilor, se recomanda consumarea de peste gras: hering, sardine, macrou, carne bogata in omega 3. Scorpionul este traditionalist si isi urmeaza cu strictete convingerile sale alimentare.
Sagetator -Daca esti Sagetator, comportamentul tau culinar se afla in stransa concordanta cu personalitatea ta sensibila. Esti o persoana generoasa, atenta si grijulie, careia ii place sa se bucure de bucate in compania celor dragi. Nu iti place sa mananci de una singura si nici sa mananci pe fuga, chiar si atunci cand timpul te preseaza. Preferi mancarea traditionala oricaror alte mancaruri apartinand bucatariei internationale si nu esti dispusa sa incerci noutatile culinare decat din curiozitate. Organismul tau este astfel construit incat simti des nevoia de a consuma dulciuri. Ai grija insa sa-ti controlezi apetitul pentru dulciuri, caci s-ar putea ca in timp sa intampini anumite probleme de greutate. Din meniul tau zilnic nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca salatele de cruditati si fructele acrisoare. Printre mirodeniile preferate ale sagetatorului se numara scortisoara si telina.
Capricorn – Dintre toate zodiile, capricornul reprezinta zodia cea mai predispusa exceselor alimentare. Ii place mancarea consistenta, satioasa, avand la baza carnea de porc sau de vita si este adeptul principiului “o singura viata ai si in aceea trebuie sa mananci bine”. Capricornul este predispun dereglarilor de tensiune si unui nivel ridicat al colesterolului. Din alimentatia sa nu ar trebui sa lipseasca fructele bogate in vitamina C, legumele bogate in fier si sulf. Capricornul este obisnuit sa faca din masa sa o adevarata siesta, cu mancaruri care de care mai gustoase si paguboase. Capricornului ii place carnea de miel gatita la cuptor si supa crema de curcan. Se recomanda reducerea cantitatii de carne de porc consumate sau substituirea acesteia prin ciuperci sau printr-o o carne mai usoara, precum cea de pui sau peste.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară