Cunoasterea in profunzime a caracterului uman inseamna si o buna cunoastere a personalitatii culinare a unei persoane. Oricat de putin credibil poate suna, dar astrologii sunt de parere ca pentru mentinerea sanatatii la un nivel optim, alimentatia zodiilor trebuie sa fie selectiva, in concordanta cu cea pe care astrele o impun. In functie de zodie, sunt recomandate anumite alimente sau din contra, interzise unele. Fiecare zodie a horoscopului are anumite gusturi, preferinte si obiceiuri culinare de care cu greu se poate dezice. Ce zodie esti si ce tip de personalitate culinara ai? In cazul in care nu stiai, poti afla aruncand un ochi asupra celor ce urmeaza:

Varsator – Zodia contradictiilor, Varsatorul, are gusturi contradictorii si in ceea ce priveste arta culinara. In mod ciudat si inexplicabil pentru unii, nu dulciurile sunt cele care va deschid apetitul, ci bucatele alese, preparate intr-o maniera rafinata si asezate cu mare arta si talent, intr-un decor pe masura. Sunt perioade in care simtiti ca nu puteti trai fara carne si perioade de timp in care va este sila de carnea de origine animala. Sunt zile in care mancati numai mancarea consistenta si zile in care mancati numai vegetale. Si treceti cu usurinta de la un anumit tip de alimente la altele, fara a le combina intr-un mod corespunzator. Sistemul nervos este cel din pricina caruia veti intampina anumite probleme de sanatate, asa ca ceaiurile calmante, fructele si legumele continand magneziu si vitamina B6, fructele de mare, vinetele, pepenii nu trebuie sa lipseasca din alimentatie. Aveti grija la carantele vitaminice din organism si incetati sa mai combinati haotic alimentele.

Pesti –Cei aflati sub semnul acestei zodii sunt predispusi anumitor afectiuni ale stomacului. Aveti grija asadar la intoxicatiile alimentare si nu uitati ca de fiecare data, dupa marile sarbatori si marile imbuibari, sa urmati o cura viguroasa de dezintoxicare si purificare a organismului. Renuntati la mancarurile condimentate si puternic aromate, la cele bogate in grasimi si la combinarea vinului rosu cu cel alb. Suprinzator sau nu, Pestii adora pestele si specialitatile culinare din bucataria chinezeasca si indoneziana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri