22 Martie 2012 publicat în Culinar 17 share-uri

Lasa-te inspirata la gatit si povestit! Noua promotie Hochland, Cascavalerii Gustului te premiaza, iti aduce idei pentru pregatirea meselor in familie. Cei cinci Cascavaleri ai Gustului Cascaramis, Friganov, Papanini, Jonglero si Spadasino, sub forma unor magneti colectionabili, vor crea povestile perfecte pentru mesele alaturi de cei mici.

In plus, iti vor deschide si calea catre cele 1.000 de premii a câte 100 de euro puse in joc! Mai multe detalii despre concurs gasesti pe www.cascavaleriigustului.ro.

In perioada 15 martie - 31 mai 2012, in cadrul promotiei nationale 'Cascavalerii Gustului te premiaza' pachetele de Cascaval Hochland iti ofera sansa de a castiga 1.000 de premii in valoare totala de 100.000 de euro si iti aduc idei de retete gustoase si magneti colectionabili!

Pachetele promotionale de Cascaval Hochland iti aduc idei pentru pregatirea meselor in familie. Fiecare dintre produsele participante la promotie ofera un premiu garantat ce consta intr-un magnet haios si un pliant cu o reteta delicioasa cu cascaval. Lasa-te inspirata nu doar la gatit, ci si la povestit. Cei cinci Cascavaleri ai Gustului, sub forma unor magneti colectionabili, vor crea povestile perfecte pentru mesele alaturi de cei mici.

Cascaramis, Friganov, Papanini, Jonglero si Spadasino iti vor deschide calea catre cele 1.000 de premii a cate 100 de euro puse in joc! Cauta codul unic din fiecare pliant si afla daca ai ca

stigat unul dintre cele 1.000 de premii. Ai trei optiuni pentru transmiterea codului unic: prin sms la numarul 1841, pe site-ul www.cascavaleriigustului.ro sau prin apel catre centrul Infoline Hochland Romania, telefon 021.409.90.90.

Pe site-ul www.cascavaleriigustului.ro gasesti toate detalii legate de promotie.

Pentru orice intrebare referitoare la de modul de desfasurare a promotiei “Cascavalerii Gustului te premiaza”, linia Infoline Hochland Romania iti sta la dispozitie de luni pana vineri la numarul de telefon 021.409.90.90 (tarif normal), intre orele 09:00 - 20:00.

Despre Hochland

Lider incontestabil pe segmentul branzeturilor din Romania, Hochland se mandreste cu o prezenta de 18 ani pe piata locala, numele sau fiind sinonim cu inovatia permanenta si calitatea garantata a produselor oferite. In Romania, Hochland detine doua uniati de productie proprii: prima la Sighisoara, infiintata in 1998 si specializata in productia de branza topita, a doua la Sovata, infiintata in 1999 si specializata in productia de cascaval si cedar.


In imagine, cascavalierul Papini, una dintre imaginile de pe magnetii colectibili


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri