Cocktail de struguri si ghimbir

Pentru 400 ml:
150 g struguri albi, fara samburi,
200 g struguri negri
o bucata ghimbir proaspat de cca 2-3 cm.
Continut caloric: 274,6 kcal/400ml
Mod de preparare:
Se spala strugurii cu atentie si se scot samburii.
Ghimbirul se curata de coaja si se taie bucati.
Se amesteca impreuna cu strugurii, apoi se varsa intr-un pahar de cocteil cu cuburi de gheata.
O reteta propusa de: Nastac Miruna (Dianana)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cocteil
- ghimbir
- struguri albi
- struguri negri
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare